Over Novo Salutare

Van harte welkom op mijn site Novo Salutare, wat betekent, de vernieuwing begroeten! 

Graag stel ik me aan je voor. Mijn naam is Wilma den Ouden. Mensen brengen naar een gezonde verbinding met zichzelf en anderen is mijn verlangen en mijn passie. Omdat ik geloof dat dit een manier is om weer te komen tot hoe mensen van oorsprong zijn bedoeld.  Om mijn verlangen vorm te geven heb ik de Post HBO- opleiding tot Integratief therapeut afgerond en mag ik in mijn eigen praktijk mensen in hun proces begeleiden. 

Ik ben Christen, maar In mijn praktijk is iedereen welkom, ongeacht of je gelooft of waar je in gelooft. Ik zie jou als een uniek persoon met wie ik een tijdje samen op weg mag gaan, bijvoorbeeld wanneer je belemmeringen ervaart in je leven, wanneer je wilt werken aan persoonlijke ontwikkeling en groei bijvoorbeeld omdat je je niet meer wilt laten leiden door oude overtuigingen en vaste patronen wilt doorbreken.  Wat is jouw thema? Wat is jouw verlangen? 

Wanneer wij samen op weg gaan begeleid ik je in jouw (verander)proces naar een gezonder mentaal en emotioneel leven. Een vernieuwd leven als het ware. De kernwoorden waarop dit proces is gericht zijn; hoop, groei en kracht.

Integratief betekent;  geheel, dingen combineren zodat deze elkaar aanvullen en een geheel vormen.

Integratieve coaching en -therapie is een actieve methode waarmee je leert om de verbinding met je zelf te herstellen en jij in relatie met anderen. Er wordt gewerkt vanuit verschillende werkwijzen en stromingen. Het is echt maatwerk, want ieder mens is een unieke eenheid van denken, voelen en doen, op bewust en onbewust niveau, met een eigen verleden, heden en toekomst en met een eigen emotioneel, lichamelijk en spiritueel welzijn. 

Integratieve coaching en – therapie is gericht op heling en genezing van oude wonden, verlies of een trauma. Het gaat uit van de eenheid van lichaam, ziel en geest die met elkaar in verbinding staan. Wanneer er belemmeringen zijn of innerlijke conflicten op één van deze gebieden zal dit een gezond functioneren in de weg staan. Integratieve coaching en -therapie ondersteunt en begeleidt je in jouw proces van verandering, groei en heelwording.