Contact

Contactgegevens en informatie

Email
info@novosalutare.nl

Locatie
Mijn praktijk bevindt zich in Nieuwkerk aan den IJssel, een plaats in Zuid Holland tussen Rotterdam en Gouda. Er is een treinstation, bushalte en ruime parkeergelegenheid aanwezig.

Telefoonnummer
06-24707238

Tarieven
Ik hanteer een tarief van € 85.00 per gesprek (btw vrij). Wanneer dit tarief een belemmering voor je is, laat het me dan weten. Dan kijken we wat er mogelijk is.

Een gesprek duurt gemiddeld 60-75 min.

Privacyverklaring lezen?
Klik hier

Klachten en geschillen
Het kan voorkomen dat je ontevreden bent over het traject. Mocht dat onverhoopt het geval zijn dat hoor ik dat uiteraard het liefst graag van je zelf. Dan hoop ik de onvrede of klacht in een gesprek met je op te lossen. Komen we er samen niet uit, dan kan je beroep doen op een klachtenfunctionaris die je kan bijstaan. Dit valt onder het klachtrecht van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz). Je kan hiervoor contact opnemen met mijn beroepsvereniging (www.vit-therapeuten.nl).

In navolging van deze wet ben ik ook aangesloten bij een geschilleninstantie, het S.C.A.G. (www.scag.nl).

Vergoedingen
Omdat ik ben aangesloten als geaccrediteerd  integratief therapeut bij een beroepsvereniging kan je voor de sessies een (gedeeltelijke) vergoeding krijgen van de Zorgverzekeraars. Deze worden vergoedt vanuit het aanvullende pakket en vallen onder Alternatieve Geneeswijzen. De vergoedingen kunnen per Zorgverzekeraar verschillen. Check altijd bij je Zorgverzekeraar als je het zeker wilt weten! Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging VIT en de overkoepelende organisatie RBCZ (www.RBCZ.nu).